Tag: shtunë

Sot është e shtunë

Poezi nga Jamarbër Marko Sot është e shtunë…Për mua dhe për tyPër të gjithë.Për të gjithë ataQë patën diçka në tokë. Sot është e shtunëEdhe për ata që janë mërziturPër ata që nuk dinë të …