Tag: Sopi

Me kë do plaket Jehona

Këngëtarja Jehona Sopi ka udhëtuar me avion, nga Prishtina drejt Tiranës, me krehjen e flokëve dhe e grimuar, e gatshme për të dalë në skenën e festivalit “Top Fest 6”. Ajo, me …