Tag: specie

Shumë specie do të zhduken

Sipas shkencëtarëve kroatë dhe italianë kripësia e Detit Adriatik është në një nivel rekord. Sipas një kërkimi që u prezantua nga Instituti Ruger Boshkovi në Zagreb dhe doktori i shkencës …