Tag: Surrealist

Artisti Surrealist

Shkruan: Allison MeierPërktheu: Veron Dobroshi Victor Hugo krijoi artin vizual që ishte intuitiv, eksperimentues dhe i frymëzuar nga spiritualizmi. Me fjalë të tjera, asgjë si romani i tij …