Tag: turizmit

Paradokset e turizmit |

“Po vijnë turistët. A jemi gati?!” ishte titulli i një kopertine të “Monitor” në fund të vitit 2016. Pasiguritë që ofroi Turqia atë vit, si pasojë e sulmeve terroriste dhe përpjekjes për …