Tag: Victoria

Victoria ‘drejton’ avionin

Tashmë ajo është këngëtare, aktore, shkrimtare dhe stiliste. Por pyetja lind nëse Victoria Beckham do ta shtojë pilotimin e avionit në listën e aftësive të saj? Në bordin e një avioni privat …