Tag: Xhilaga

VALTONI bën për vete vajzat

Valton Krasniqi është një nga këngëtarët që pëlqen të performojë ‘live’, dhe këtë mundohet ta arrijë në pjesën më të madhe të koncerteve që organizon apo ku është i ftuar. I …