Tag: Yllka Kuqi

Dani duet me Yllka Kuqin

Ndër këngët dhe produksionet më të reja dhe më të pëlqyera që mbyllën vitin 2014 dhe filluan 2015-tën, vlerësohet kënga me titull ‘Një vit që zemra u thye’, një komponim i ri, interpretuar …