Të enjten hapet ekspozita ‘Daily Archived’ në Galerinë Paper

Të enjten hapet ekspozita ‘Daily Archived’ në Galerinë Paper

Për 1 muaj e 24 ditë Arbnor Karaliti, Lumturie Krasniqi dhe Yll Xhaferi së bashku me Paper Gallery dhe Prishtina Biennale në kuadër të projektit “Në Duart Tona” konvertuan hapësirën e Galerisë në Open Studio duke e ftuar publikun që nga afër të njoftohen me procedurën dhe procesin e punës së artistëve.

Tre artistë me medium të përbashkët pikturën por me stile dhe teknika të ndryshme brenda hapësirës së galerisë bënë punë të ndryshme të cilat do të prezantohen në ekspozitën ‘Daily Archived’ që do të hapet të enjten me datë 26.01.2023 në ora 19.00, dhe do të qëndrojë e hapur për 1 muaj. / KultPlus.com