Të mirat e manit

Të mirat e manit

Të mirat e manitMani është një frut i cili njihet për një sërë efektesh të shëndetshme në organizmin tonë.

Ai është i pasur me antioksidues e vitamina, duke u vlerësuar në tërë botën si një super ushqim dhe një nga medikamentet më të mira natyrore.

Mani është në disa ngjyra i zi, i kuq dhe i bardhë të gjithë llojet njihen për vetitë e tyre shëruese, pjesët të cilat përdoren janë gjethet, kërcelli, kokrrat e freskëta por edhe të thata.