“Tenderat e tërmetit” – Kavaja dhe Lezha shpallin projektet në APP. Fondi dhe detajet

“Tenderat e tërmetit” – Kavaja dhe Lezha shpallin projektet në APP. Fondi dhe detajet

Tenderat e tërmetit të 26 nëntorit vijojnë ende. Në Agjencinë e Prokurimit Publik janë shpallur dy projekte, në kuadër të procesit të rindërtimit. Tenderi i parë, nga bashkia e Lezhës, ka një fond 2.9 milionë lekë dhe do të shkojë për shërbimin e mbikëqyrjes së punimeve me objekt “Rikonstruksion i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesat pallat, të…

The post “Tenderat e tërmetit” – Kavaja dhe Lezha shpallin projektet në APP. Fondi dhe detajet appeared first on SCAN.