Thaçi: I lumtur që u shërua pacienti i parë me COVID-19

Thaçi: I lumtur që u shërua pacienti i parë me COVID-19 – Lajmet e funditPresidenti i vendit, Hashim Thaçi, është shprehur i lumtur që edhe Kosova tashmë e ka të shëruarin e parë nga virusi COVID-19.

Presidenti Hashim Thaçi është shprehur i lumtur për shërimin e pacientit të parë nga koronavirusi në Kosovë.

Ai ka porositur qytetarët të qëndrojnë në shtëpi, duke thënë se me disiplinë dhe rekomandimet e IKSHPK-së e OBSH-së mund të kalohet kjo sfidë.

Ky është postimi i tij:

I lumtur që edhe Kosova tashmë e ka të shëruarin e parë nga virusi COVID-19.

Me disiplinë, me kujdes dhe duke ndjekur rekomandimet e IKSHP-së & OBSH-së edhe këtë sfidë do e kalojmë!

Mirënjohje të pakufishme për përkushtimin e personelit shëndetësor! #rriNshpi.