'Time Out' përpilon listën me qytetet më të mira në botë për vitin 2021 (FOTO)

‘Time Out’ përpilon listën me qytetet më të mira në botë për vitin 2021 (FOTO)

San Francisko në SHBA është renditur si i pari ndër qytetet më të mira në botë.

Sipas Time Out, ajo që e bën qytetin të meritoj këtë epitet është fakti se ndër të tjera, ai ka pasur një “një nga masat më të rrepta drejt COVID-19 në SHBA”, transmeton KultPlus.

Kur gjërat dukeshin të vështira, kishte një “frymë komunizmi” të dëshmuar në qytet, ku bizneset provonin gjëra të reja për të qëndruar në këmbë.

Kjo listë u krijua bazuar në përgjigjet në çdo kategori në sondazh, së bashku me njohuritë nga redaktorët dhe ekspertët e Time Out në të gjithë botën.

Ndërsa lista përfshinte 37 qytete nga e gjithë bota, 10 më të mirat janë:

10. Tokio, Japoni

9. Porto, Portugali

8. Tel Aviv, Izrael

7. Pragë, Republika Çeke

6. Montreal, Kanada

5. New York, SHBA

4. Kopenhagën, Danimarkë

3. Manchester, Mbretëri e Bashkuar

2. Amsterdam, Holandë

1. San Francisco, Kaliforni, SHBA

/ KultPlus.com