Tom Doshi i shpall luftë të hapur Ramës: Mosmirënjohës dhe bukëshkelur

Tom Doshi i shpall luftë të hapur Ramës: Mosmirënjohës dhe bukëshkelur

Tom Doshi i shpall luftë të hapur Ramës: Mosmirënjohës dhe bukëshkelur Një luftë e hapur është shpallur tashmë nga Tom Doshi kundrejt Ramës, pasi sipas tij, kryeministri ka shkelur premtimet elektorale.”Rama është mosmirënjohës, bukëshkelur për mua dhe për të gjithë ata që e votuan në Shkodër.

Sa ka filluar lufta mes meje dhe tij. S’kam gjë personale, flas në emër të bazës…Nga sot, mes meje dhe Ramës s’do ketë më paqe.

Ekonomia më keq se në kohën e Berishës. Drejtoresha e Tatimeve? Të japë Rama përgjigje për lidhjet nepotike që ka emëruar ajo në dogana, etj”, deklaroi Doshi duke paralajmëruar se “kur të flas më tepër, do ti prishen themelet mazhorancës dhe opozitës”.