Vogëlushi i gëzohet akullores pas daljes nga karantina

Vogëlushi i gëzohet akullores pas daljes nga karantina

Mund të jetë dhe akullorja e parë pas daljes nga karantina.

Kjo foto është shkrepur në provincën kineze Hubei në ditën e parë të rihapjes së dyqaneve pas urgjencës së koronavirusit. Është përshkruar si imazhi i gëzimit.

Në foto vogëlush shfaqet i lumtur saqë dhe sytë e tij nuk mund ta fshehin teksa shijon akulloren dhe ndërkohë që maska i varet në vesh. / KultPlus.com