WhatsApp masa drastike ndaj përdoruesve të cilët nuk pranojnë termat dhe kushtet e reja të shërbimit

WhatsApp lejon përdoruesit të fshehin statusin online për kontakte specifike

WhatsApp është duke zhvilluar një funksionalitet ku përdoruesit mund të fshehin statusin e tyre online. Funksioni i privatësisë do tu japë përdoruesve mundësinë për të kontrolluar cilët kontakte mund të shohin nëse po përdorni aplikacionin.

Funksionaliteti vjen në vazhdën e një tjetër opsioni privatësie siç është veçoria “Last Seen.”

Tashmë përdoruesit kanë më tepër kontroll se kush mund të shohë nëse kanë përdorur aplikacionin ose jo. Është një funksionalitet i cili tregon të tjerëve që ju kanë dërguar një mesazh por që nuk kanë informacion nëse e keni parë apo jo nisur nga çaktivizimi i “Read Receipts.”

Tashmë mund të kufizoni këtë informacion statusit online për të njëjtët persona që keni çaktivizuar “Read Receipts.” /PCWorld Albanian