Zbatohet projekti 'Ndërmarrësi, Inovacione dhe Digjital Marketing'

Zbatohet projekti ‘Ndërmarrësi, Inovacione dhe Digjital Marketing’

MKRS po vazhdon punën për një rini aktive.

Ministria e Rinisë po vazhdon mbështetjen e organizatave joqeveritare që për mision kanë ngritjen e kapaciteteve të të rinjve në fusha të caktuara.

OJQ “BSC Kosovo” po zbaton projektin “Ndërmarrësi, Inovacione dhe Digjital Marketing” përmes të cilit pjesëmarrësit po mësojnë më shumë rreth përpilimit dhe zhvillimit të një plani biznesi, në fokus të veçantë planin e marketingut për ndërmarrjet e reja. / KultPlus.com

aje