Zhvillimi i ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme – Denaj: Synohet zhvillimi ekonomisë dhe forcimi konkurrencës

Zhvillimi i ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme – Denaj: Synohet zhvillimi ekonomisë dhe forcimi konkurrencës

Ministria e Financave dhe Ekonomisë njofton se ka nisur konsultimin publik në lidhje me projektligjin “Për zhvillimin e ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme”, me qëllim rritjen e mbështetjes së biznesit, forcimin e konkurrueshmërisë dhe zhvillimin e ekonomisë.

Sipas njoftimit përmes këtij kuadri ligjor synohet:

  • Rritja e mbështetjes financiare për këto ndërmarrje
  • Rrita e aplikimeve për teknologji të reja,
  • Rritja e numrit të të punësuarve,
  • Përfshirja e instrumenteve të reja financiare,
  • Rritja e shkallës së përthithjes së granteve.

SCAN

*Material i përgatitur nga portali SCAN. Ripublikimi mund të bëhet vetëm kundrejt citimit të autorësisë dhe burimit origjinal.