Zymer Mulliqi, piktori i motiveve tradicionale

Zymer Mulliqi, piktori i motiveve tradicionale

Artin e sheh si domosdoshmëri të shpirtit. Zymer Mulliqi është artist që kombinon ngjyrën dhe grafikën.

Pikturat e tij bazohen në motive tradicionale, transmeton KTV.

Zymer Mulliqi ka ekspozuar në shumë vende, e për punën e tij edhe është shpërblyer.

Mulliqi i cili është drejtor i Galerisë së Arteve në Pejë, flet edhe për rëndësinë e galerive të qyteteve.

Zymer Mulliqi vazhdon punën e tij artistike mes teknikës së kombinuar dhe me pasion të madh për artin.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.